Frivillige

Hænder danner et hjerte

 

Har du lyst til at være en del af nogle af de diakoni opgaver vi udfører, så er du meget velkommen.

De er tlknyttet 25 frivillige til Bov og Kollund Kirker.​

Det at være frivillig er for mange mennesker ikke kun at give, men i lige så høj grad at modtage. Du lærer nye mennesker at kende, gør andre mennesker glade, og du oplever dermed selv glæden i at kunne bruge dine evner og give dine værdier videre til andre.

Bov og Kollund Kirker er rammen om rigtig mange aktiviteter – og dermed samlingssted for alle, der bor her i sognet. Vi har i menighedsrådet ind i mellem brug for frivillige hænder til forskellige arrangementer. Det kan være praktiske ting som at lave kaffe, bage kage, oprydning osv. Måske kan du fotografere? Eller måske har du mange ideer og er god til arrangere og koordinere? Det mangler vi ind i mellem også hænder og hoveder til.

Mange frivillige er allerede engagerede omkring kirken, men vi kan stadig bruge dig, der vil give lidt af din tid, engagement, evner og kræfter. Vi vil gerne organisere frivillighedskulturen omkring vores kirker således, at forskellige grupper får ansvar for forskellige opgaver. Grupperne er selv ansvarlige og kan lade ideer og initiativer vokse indenfor deres felt under stadig sparring med menighedsråd, præster og ansatte. Kirkekontoret er koordinator for det frivillige arbejde omkring kirken, ligesom vi alle selvfølgelig står til rådighed for grupperne med hjælp og vejledning.

Vi har en database, hvor du kan blive oprettet som frivillig. Ring til kirkekontoret, vi hjælper dig gerne med at blive registreret som frivillig.

Tak på forhånd!